Testimony

 

As salam Pak Basri….

Kami dah siap check in & berangkat sebentar lagi…trima kasih atas segala urusan yg telah diatur dari mula hingga akhir…group Lombok Travel terbaik servicenya..salam ketemu kembali

 

Tuan Jaafar & Pty – Malacca, Malaysia

=============================================================================

 

Asalam Pak Basri @PT. Lombok Travel Service
Saya dan suami sangat berpuas hati dengan pakej (honeymoon package) dan layanan dari pak basri. Terima kasih banyak-banyak. InshaAllah saya akan ke sana lagi
very recomemded 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 🥰🥰

From : zati (agent Richworld travel & tours) 🎗

 

 

=======================================================================================

 

Sallam… Tuan… Terima Kasih… Staff tuan semua terbaek… Service terbaek dari mula hingga akhir trip…

Tuan Nahar & Pty – Pulang Penang

 

 

 

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Assalamualaikum Pak Basri
Matur tampiasih
kami di airport sudah
Servisnya sangat bagus dan kami sangat berpuashati terutamanya pak supir dan pak jafar
Terima kasih boleh berlebih kurang dgn kami memang terbaik 👍👍👍
In Sha Allah blh dtg lagi,moga bisnes pak basri berjaya dgn limpahan rezeki yg berpanjangan

mohon maaf dari kami semua ya semasa berurusan dgn pak basri jika ada tingkah laku dan kata-kata yg mengguris hati

hingga kita berjumpa lagi

Ratna and Group – Kualalumpur

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ayah dan mak saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang disediakan PakejLombok.com atau Lombok Travel. Fast response and mudah untuk berurusan. Harga pakej yang diberikan sangat berpatutan. Tour guide Pak Jaafar sangat baik hati dan peramah. Recommended untuk sesiapa yang nak melancong ke Lombok.

Puan Hasanah – Kualalumpur

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Assalamua’laikum, Pak Basri, kami baru tiba KLIA2 Kuala Lumpur jam 9.50 pm, semua selamat, kami ucapkan terima kasih diatas layanan Pak Basri LOMBOK TRAVEL, juga kepada Pak Moon , Pak Jo (supir), Pak Andy (pembantu).

Kami juga berpuas hati selama kami di Lombok, juga penginapan yg baik, kami tak sangka baik, enjoy juga makanan.

Mohon maaf jika ada yg kurang,insyaallah dilain masa kita jumpa lagi, terima kasih.

Tuan Nordin – Pengetua Rombongan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pak Basri, thanks for your services and all had a wonderful time. Thanks too for accommodating our request.

Mrs. Siti – Ketua Rombongan BBGS 73 ALUMNI GROUP, Malaysia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pak Adi – Lombok Travel

Terimakasih atas Service yang amat bagus dan memuaskan

Tan Sri Abu Hassan & Keluarga

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Terima kasih atas layanan yang baik selama kami di Lombok.
Diharap akan dapat bekerjasama dilain waktu. 😊👍🏽

E ZIE HOLIDAYS – JOHOR, Malaysia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sy bagi pehak Group Darul Izzah mengucapkan ribuan terima kasih atas layanan yg di beri. Hotel ok. Bas pun ok. Tentang makan alhamdulillah hanya sedikit pedas. Makanan padang sesuai dgn org Malaysia.

Tuan Fauzi Bin Derahman – Pengetua Rombongan Darul Izzah, Temerloh, Pahang.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TQSM pak basri n team. Sampai ke temu lagi di lombok. Terbaek 👍🏽👍🏽👍🏽☺

Ms. Abidah – Fast Travel, Johor, Malaysia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

T e r i m a K a s i h !
Pak Mun tourguide LombokTravel
Untuk trip LA #kietadilombok yang sangat2 indah !
Memori kami 5H4M yang sangat gembira ! Moga ketemu lagi Lombok 🇮🇩 !
Yuk pulang ke 🇲🇾 yuk!
#miqdadilombok

Miqdad Idris – UITM University

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salam encik basri just wanna say thank youuu. My family so happy n puas hati

Nanti if ke sana lagi saya akan roger😊

Bella – Kedah, Malaysia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Terima kasih Pak Basri Lombok Travel bantu kami uruskan segalanya pd hari ini..bersyukur jumpe walau hanya kenal beberapa jam tp mas sudi bantu kami dptkan tiket flight
bali-surabaya n naik bot terus ke bali dgn harga sgt bajet dan depends hanya baki2 rupiah yg tgl dgn kami ni huhuhu.Alhamdullilah sgt2..hanya Allah s.w.t yg dpt balas
jasa mas jgn lupa mas dtg kl cari sy n husband

 

Shafina Mastura Kamaruddin – Kualalumpur

Comments are closed.