Pakej Melancong sambil Qorban di Lombok

PAKEJ LAWATAN KERJA AMAL KEBAJIKAN, ZIARAH, KORBAN IDUL ADHA, AQIQAH DAN BERDERMA KE PULAU 1000 MASJID, LOMBOK, INDONESIA 2019.

Kami memberi pilihan terbaik untuk pelancong Muslim melancong ke Pulau 1000 MASJID, Lombok, Indonesia dengan pakej-pakej menarik dan berpatutan seperti Lawatan Amal untuk bersama berkongsi dan membantu insan insan yang memerlukan sumbangan anda boleh meringankan beban Mereka seperti MELAWAT PONDOK TAHFIZD, BERDERMA DI RUMAH YATIM PIATU, LAWATAN KE RUMAH OKU, MELAWAT KE SEKOLAH LUAR BIASA, BERDERMA DI PONDOK PESANTREN, BERZIARAH KE SALAH SATU MAKAM WALI ALLAH PENYEBAR AGAMA ISLAM DI PULAU LOMBOK, DERMA AQIQAH, DERMA ZAKAT dan KORBAN IDUL ADHA dll. Kini Tuan Tuan dan Puan Puan tidak perlu lagi risau tentang keperluan, keselesaan dan kehendak Tuan dan Puan sebagai seorang muslim untuk melancong di Pulau Lombok tanpa was-was.

Melancong sambil Berderma dan Beramal Di Pulau 1000 MASJID, Lombok, Indonesia.

Melancong sambil berderma, ber korban, ber infaq dan beramal, satu pakej lengkap Tuan Tuan dan Puan Puan bersama kami PAKEJLOMBOK.Com, Nikmatilah keindahan, keunikan dan keistimewaan PULAU 1000 MASJID, LOMBOK, INDONESIA sambil beramal untuk bekalan di akhirat kelak. InsyaAllah

Maklumat lanjut boleh hubungi Encik Basri di Talian
#WASAP +62818364556
#CALLSMS +6281339767633
Pakej Melancong sambil Qurban dan Aqiqah di Lombok
#Email: pakejlombok@gmail.com
#IG@pakejlombok

Pakej Melancong sambil Qorban di Lombok

RM ,-
Borang Tempahan

Tempahan/ Pertanyaan

+62818364556